Piektdienas, 10. jūnija, vakarā mūziķa Sanda Kiopa draugi un tuvinieki tikās "Grīvas krogā", lai pie bagātīgi klātiem galdiem nosvinētu videoklipa "Liktenīgā satikšanās" prezentāciju. Klips atklāj Kiopa un viņa līgavas Dainas Laukmanes iepazīšanās stāstu.

"Klipu veidojuši esam tikai mēs ar Dainu divatā bez iepriekšēja scenārija, un tā tapšanā nav piedalījušās trešās personas. Tas ir kā mūsu mīlestības simbols un apliecinājums tam, ka mūsu mīla ir dzīva, stipra un mūžīga," par veikumu prezentācijas svinībās pastāstīja pats mākslinieks.

Materiāls safilmēts, pārim ceļojot pa pasauli. Tajā Kiopa un Dainas mīla iemūžināta astoņās valstīs: Latvijā, Krievijā, Itālijā, Vācijā, Spānijā, Ukrainā, Īrijā un Apvienotās Karalistes aizjūras teritorijā Gibraltārā.

Iespaidīgs klips prasa tikpat glaunu ballīti, un tāda, atzīmējot lielo notikumu bija sarīkota Dainai piederošajā "Grīvas krogā". Pasākuma viesiem netika žēlots šampanietis un dažādi gardumi, bet par īpašu baudījumu parūpējas pats Kiops.

Mūziķis pasākuma viesus priecēja ar savu šovu, vairāku stundu garumā izpildot savus "zelta" hitus un iepriecinot pat ar vairākiem "Pīlādžogas" spērieniem. Faniem netika žēloti autogrāfi, un daudzi izmantoja iespēju nopozēt kopā ar Kiopu.

Vakars kulmināciju sasniedza ap pusnakti, kad galdā tika celtas Dainas īpaši mīļotajam cepta torte.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!