Foto: Mango

Aģentūras Mis Latvija vadītājas Intas Fogeles (attēlā) un šova Dejo nost uzvarētājas Sarmītes Prules drosmīgā ideja ir īstenojusies – jau novembrī Rīgā notiks unikāls skaistuma konkurss Pilnība 2011.

No šodienas visas Latvijas meitenes, kuras ir ne tikai pievilcīgas un gudras, bet arī lepojas ar kuplām formām, tiek aicinātas pieteikties konkursam Pilnība 2011. Lai piedalītos nebijušajā skaistuma konkursā, jābūt vecumā no 25 līdz 45 gadiem, jāprot runāt latviski, bet - kas pats svarīgākais - nedrīkst būt vieglāka par 90 kilogramiem. Ģimenes stāvoklim nav nozīmes.

"Kārnums sāk iziet no modes - visā pasaulē par skaistuma etalonu sāk kļūt veselīga izskata sieviete, un ir arī pēdējais laiks - nu, cik var skatīties uz kauliem!" sarunā ar izklaides portālu Mango priecājas Fogele.

Lai gan skaistuma konkursu rīkotājai laikā, kad tapa ideja par unikālu konkursu apalītēm, bija nopietnas bažas par to, ka latviešu sievietes varētu sakautrēties un neparakstīties uz kaut ko tādu, izrādās, ka bažas bijušas pilnībā veltīgas - jau saņemti pirmie pieteikumi konkursam Pilnība 2011.

"Piesakās jau pat meitenes no ārzemēm! Sajūtas man saka, ka šis konkurss būs tikai tāds proves varianats, bet nākamgad jau tas kļūs par kaut ko grandiozu," par meiteņu aktivitāti priecājas Fogele.

Pieteikties konkursam varēs līdz pat 10. augustam. Pieteikumus kopā ar diviem foto - portretu un pilnā augumā - jāsūta uz e-pastu pilniba@mis.lv. Konkursa fināls notiks Rīgā 20. novembrī.

Foto galerijā: ieskats apalīšu modes nedēļā, kas šomēnes notika Brazīlijas pilsētā Sanpaulu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!