Foto: Gints Ivuškāns

Līdz ar Latvijas repa supergrupas "Singapūras satīns" enerģijas pilno ballīti noslēdzies urbānais pilsētvides festivāls "Ezīšfests 2021".

Šogad Tallinas ielas radošajā kvartālā festivālu "Ezīšfests" apmeklēja vairāk nekā četri tūkstoši smaidīgi, dziedoši un dejojoši dažādu mūzikas un mākslas aktivitāšu cienītāji, portālam "Delfi" teic bāru tīkla "Ezītis miglā" mārketinga vadītāja Maija Skrējāne.

Šis bija jau devītais "Ezīšfests", un priecāšanās notika līdz pat četriem rītā, norāda festivāla organizētāji. Par muzikālo atmosfēru rūpējās virkne Latvijā zināmu un jauniešu iecienītu mākslinieku – Evija Vēbere, "Čipsis un Dullais", "Very Cool People", reperis Eliots, pankroka leģendas "Inokentijs Mārpls" un citi. Zīmīgi, ka šogad īpašu sajūsmu apmeklētājos izsauca arī šķietami vecās estrādes pārstāvis Žoržs Siksna – viņa izpildītā "Muļķe sirds" guva īpašu atzinību. Bet koncerta vakara lielākie viesi bija pašmāju supergrupa "Singapūras satīns".
Festivāla organizatori "Ezītis miglā" vēlas pateikties ikvienam festivāla apmeklētājam un pasākuma tapšanā iesaistītajam, un aicina ciemos atkal nākamvasar uz 10. jubilejas "Ezīšfestu"!
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!