Foto: Publicitātes foto
Populārais bāru un kafejnīcu tīkls "Ezīti miglā" šonedēļ savas durvis apmeklētājiem vēris vienā no Rīgas kolorītākajiem rajoniem – skaistajā Maskavas forštatē, kuru rīdzinieki mēdz dēvēt vienkārši par "Maskačku".

Jaunais bārs, kurā iespējams arī gardi paēst, tika atklāts ar lustīgu ballīti, kurā aizraujošas izklaides bija sarūpējuši Rīgas Tehniskās universitātes jaunie ķīmiķi. Viņi rādīja paraugdemonstrējumus un viesus cienāja ar pašgatavotu saldējumu. Tāpat arī netrūka muzikālu pārsteigumu.

Bārs "Maskačkas Ezītis miglā" atrodas Ludzas ielā un būs apmeklētājiem atvērts katru dienu no 11 rītā līdz pēdējiem klientiem, "Delfi Izklaidi" informē "ezīša" pārstāvis Ronalds.

Jaunajā bārā-kafejnīcā varēs nobaudīt citos "ezīšos" jau labi zināmos un populāros labumus, kā arī būs daži īpaši gardumi, piemēram, "Maskačkas lavas kūka" jeb "Ezīša fondants". Savukārt bārmeņi viesus priecēs ar meistarīgi pagatavotiem kokteiļiem vai citiem dzērieniem.

Šis ir kopumā jau divpadsmitais franšīzes "Ezīti miglā" bārs, un tā vārda brāļus var sastapt ne tikai Rīgā, bet arī Ogrē un Daugavpilī. "Ezīša" vīzija ir radīt mājīgu vietu, kur sanākt ar draugiem un sev mīļajiem, lai gan gardi pamielotos, gan baudītu kopā būšanas mirkļus, gūtu pozitīvas emocijas un svinētu dzīvi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!