Foto: Publicitātes foto

Augusts sācies ar īpašu notikumu visiem Rīgas naktsdzīves baudītājiem – durvis pēc renovācijas atkal vēris klubs Coyote Fly. Atklāšanas pasākumu apmeklēja un vērienīgās pārmaiņas novērtēja rekordliels cilvēku skaits, izveidojot rindu līdz pat Tērbatas ielai.

Divu dienu garās kluba atklāšanas ballītes viesu vidū bija arī Latvijā pazīstami cilvēki, piemēram, Kaspars Kambala, Simona Kubasova, Renārs Zeltiņš un citas zvaigznes.

Pēc renovācijas līdzšinējais centrālais bārs pilnībā mainījis formu, izmērus un dizainu, veidojot stilizēti kubiskas līnijas, savukārt līdzšinējā skatuve, kas iepriekš bija bāra vidū, paplašināta līdz pat sienai, tādējādi dodot iespēju nākotnē rīkot vēl rienīgākus koncertus ar neparastākiem skatuves tehniskajiem risinājumiem.

Aiz skatuves un uz griestiem izvietots unikāls dekoratīvs elements, kas sastāv no plastiskām trubām kilometra garumā un ir aprīkots ar diodēm, tādējādi radot pikseļu ekrāna efektu. Tāpat veikti gaismas un skaņu uzlabošanas darbi.

Īpašs jaunums - klubā pieejamas ekskluzīvas polikarbonāta glāzes, kas dos iespēju īpaši droši atpūsties, neriskējot ar dažādiem sīkiem savainojumiem, kas rodas saplēšot stikla traukus vai nejauši sagriežot lūpu.

Tās ir tikai dažas no daudzajām pārmaiņām, ko labu ballīšu cienītāji klātienē var izbaudīt, apmeklējot klubu. Kopā ar kluba rekonstrukciju izmaiņas piedzīvojis arī Coyote Fly logo, bet īpašu atmosfēru klubā radīs animatoru brigāde, kurā ietilpst arī Seksīgā Lee, trīs metrus garš milzu robots un puisis, kurš pūš ledu. 

Uzsākot jauno darba cēlienu, kluba administrācija atklājusi arī to, ka vēl šogad klubā viesosies īpaši kupls skaits pasaules lielo mūzikas zvaigžņu. Starp viņiem arī hita Let me Think about it autore Ida Corr, 2014. gada klubu supergrāvēja Booyah izpildītājs Sonny Wilson, pieprasītākais Krievijas dīdžejs SMASH, ikvienam zināmā mūzikas leģenda Dr. Alban, pasaules galvenā klubu balss Fatman Scoop un citas zvaigznes.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!