Foto: DELFI

Zīmīgajā piektdienā, 13. februārī, Vecrīgā durvis vēra jauns klubs Minx Bar, kas gatavs sacensties par Rīgas labāko ballīšu norises vietas titulu. Interesanti, ka Minx Bar atrodas leģendārajās Nautilus telpās.

Atklāšanas pasākumā par labu mūziku gādāja pēdējo gadu zināmākais dīdžejs Latvijā [Ex] da Bass un viņa kolēģis MBerg, veidojot saspēli ar trompetistu Normundu Piesi un perkusionistu Eināru Latiševu.

Kā atklāj kluba saimnieki, tāda koncepta izklaides vietas kā Minx Bar Latvijā vēl nav. Kluba īpašā odziņa ir atsevišķa zāle dāmām, kurā kungi nedrīkst ieiet un daiļā dzimuma pārstāves gaida dažādi pārsteigumi. Atklāšanas vakarā tas bija īpašs vīriešu striptīzs un bezmaksas šampanietis.

Novērtēt jauno izklaides vietu bija ieradušās arī šova TV zvaigzne aktīvās meitenes - Vintāžas Santa Getmančuka, Linda Sevastjanova un Elīna Melnbārde.

Kluba saimnieki sola, ka Minx Bar lielajā zālē katru nedēļas nogali uzstāsies Latvijas top dīdžeji un mūziķi. Jau sestdien, 21. februārī, Minx Bar aicina uz ļoti īpašu nakti kopā ar Latvijas vadošo dīdžeja un saksofonista duetu DJ Uvis&JānisDanēvičs, kuri vakaram būšot sagatavojuši īpašu, gurnus kustinošu setu.

Savukārt piektdien, 20. februārī, būs iespēja dzirdēt vienu no Latvijas interesantākajiem dīdžejiem Andy Bassland.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!