Foto: instagram.com/zombieunicornn/

No 28. novembra līdz 6. decembrim Austrālijā norisinās elektroniskās un deju mūzikas festivāls Stereosonic. Pasākums jau izpelnījies milzīgu ievērību, un tūkstošiem ļaužu sociālajos tīklos pazīmējušies ar krāšņiem ballīšu kadriem.

Kā vēsta mediji, koncerti festivāla ietvaros norisinās dažādās Austrālijas pilsētās - Sidnejā, Melburnā, Pērtā un citviet. Aizvadītās nedēļas nogalē atklāts nedēļu garais ballīšu maratons, un jauniešu plosīšanās nav palikusi bez ievērības.

Pasākuma apmeklētāji sociālos tīklus burtiski pārpludinājuši ar krāšņiem foto, kuri ieturēti labākajās festivālu tradīcijās - kā liecina bildītes, ļaudis aušojušies, plosījušies un, protams, dzēruši kā negudri. Tāpat neiztrūkst tādu, kas gozējušies puspliki un izkāruši mēli, kad viņu virzienā pagriezta kamera.

Kā liecina festivāla oficiālajā mājaslapā pieejamā informācija, Stereosonic Austrālijā pirmo reizi norisinājies 2007. gadā. Laika gaitā pasākums izpelnījies milzīgu ļaužu interesi, un 2012. gadā tas pasludināts par visstraujāk augošo festivālu valstī.

Kā liecina publicētie foto, festivāla apmeklētāji par ballīšu maratonu ir stāvā sajūsmā, taču likumsargiem un dakteriem gan šajā nedēļā nākas pamatīgi nopūlēties. Izdevums The Daily Mail ziņo, ka Sidnejā mirusi kāda festivāla apmeklētāja.

Tāpat izdevums vēsta, ka aizvadītās nedēļas nogalē aptuveni 120 cilvēkiem bijusi nepieciešama mediķu palīdzība, jo tiem palicis slikti no narkotikām un dažādām apreibinošajām vielām. It kā ar to vēl nebūtu gana, 12 nelaimīgi ballīšu zvēriņi nogādāti slimnīcā.

DELFI Izklaide piedāvā nelielu apkopojumu ar festivāla kadriem, kuri tīmekļa vietnē Instagram apzīmēti ar mirkļbirkām #stereosonic un #stereosonic2015.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!