Foto: Publicitātes foto

Otrdienas, 17. septembra, vakarā Banku augstskolas studenti pulcējās rīdzinieku iecienītajā klubiņā Just, kur tika atzīmēta ikgadējā "fukšu balle" jeb pirmkursnieku iesvētīšana studentu kārtā.

Pasākumā iekļūt bija iespējams tikai Banku augstskolas studentiem un viņu draugiem - pārējiem otrdienas vakara izklaides šajā naktsklubā gāja secen.

Neraksturīgi citu augstskolu studentiem, topošie finanšu sfēras darboņi "fuksēšanas" procesu izpildīja eleganti - uz bāra letes dejojošu go-go meiteņu pavadībā.

Pirmkursniekiem bija jāsagatavo vairāki priekšnesumi par tēmu "Apkārt pasaulei" un pēcāk tie jāprezentē klātesošajiem. Apmētāšana ar puvušām olām un citas preteklības jauniņajiem studentiem gāja secen.

Vakara gaitā pirmkursnieku centība un radošās izpausmes tika arī apbalvotas ar pārsteigumiem no Ze Donats un Ādažu čipsiem, kā arī skaļiem publikas aplausiem.

Kluba telpas un āra terase bija ļaužu pārpilna. Par spīti tam, ka "fukšu balle" notika otrdienas vakarā, jaunie un jau esošie studenti ālējās līdz rīta gaiļiem, piedaloties dažādās jautrās spēlēs un slīpējot deju grīdu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!