Foto: DELFI

Aizvadītās nedēļas izskaņā Rīgas restorānā "Felicita" pulcējās savulaik populārā televīzijas šova "Dejo ar zvaigzni" ceturtās sezonas dalībnieki, lai pēc ilgāka pārtraukuma uz vienu vakaru visi atkal pabūtu kopā.

Lai gan šova ceturtā sezona izskanēja 2015. gadā, tās dalībnieki regulāri uztur saziņu, un šī bija jau trešā atkalredzēšanās ballīte, kuru ar savu klātbūtni bija pagodinājuši gandrīz visi ceturtās sezonas varoņi.

Viesu vidū bija aktrise, seriāla "Viņas melo labāk" zvaigzne Evija Skulte, dziedātāja Lola jeb Lolita Novikova, modele Diāna Kubasova, dziedātāja Liene Greifāne, "Latvija lepnums" balvas ieguvējs Mārtiņš Oliņš, žurnālists Ansis Pūpols, uzņēmēja Svetlana Ļova un bijusī TV "seja" Anna Krimele (agrāk Lieckalniņa), kā arī zvaigžņu deju partneri šovā.

Vienīgie, kas netika manīti kuplajā svinētāju pulciņā, bija pavārs Elmārs Tannis, fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs un Dailes teātra aktieris Gints Grāvelis.

Vakars tika aizvadīts ļoti lustīgā gaisotnē, īsinot laiku draudzīgās sarunās un mielojoties ar dažādiem restorāna sarūpētajiem labumiem.

Jau vēstīts, ka "Dejo ar zvaigzni" ceturtajā sezonā uzvaras laurus plūca Liene Greifāne, kura dejoja pārī ar Viktoru Haritonovu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!