Foto: DELFI

Aizvadītajā nedēļās nogalē skaļākais pasākums Rīgā norisinājās klubā Coyote Fly – tur ar savu vienīgo šovu dzimtenē pēdējo pāris gadu laikā viesojās populārā dīdžejmeitene Ella jeb Elīna Fūrmane (attēlā).

Pirms aptuveni diviem gadiem Ella pameta Latviju, lai dotos iekarot ASV šovbiznesa pasauli - tur viņa darbojas gan kā dīdžejmeitene, gan filmējas epizodiskās lomiņās, veido rotas un pat paguvusi apprecēties.

Šoruden Elīna nolēmusi iepriecināt arī savus fanus dzimtenē, un sadarbībā ar šampanieša zīmolu Rīga dīva sestdien klubā Coyote Fly viņa uzstājās ar savu dīdžejsetu, kas guva lielu atzinību no apmeklētāju puses.

Starp Ellas šova viesiem bija arī sabiedrībā zināmi cilvēki - uz līksmo burziņu bija ieradusies hokejista Artūra Irbes meita Anita, kura pirms gada atgriezās uz dzīvi Latvijā, modeļu biznesa pārstāvis Agris Blaubuks ar sievu Lauru, grupas Musiqq dalībnieks Emīls Balceris un citi.

Pirmdien, 2. decembrī, Ellai ir nozīmīga diena - šajā datumā viņa atzīmē savu 27 gadu jubileju, bet apsveikumus dzimšanas dienā viņa saņēma jau sestdienas naktī, kad klubā pulcējās viņas draugi, fani un ģimenes locekļi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!