Foto: Privātais arhīvs

Aizvadītajā nedēļā savu 58. dzimšanas dienu svinēja Latvijas skaistumkonkursu boss – aģentūras Mis Latvija direktore Inta Fogele (attēlā starp puišiem). Dzimšanas dienas ballīte notika uz prāmja Isabelle, un tās viesi bija Latvijas smukākie puiši un meitenes.

Jubileju Fogele bija izvēlējusies atzīmēt ar kruīzu uz Stokholmu. Viņu pavadīja bariņš pašmāju skaistumkonkursu zvaigžņu, tostarp Mis un Misters Latvija Lāsma Zemene un Kristaps Vilde, kā arī citi konkursu dalībnieki, kurus Fogele mīļi dēvē par saviem "miskām".

Visi kopā devās pastaigā pa Stokholmu, bet īstā jautrība sākās uz prāmja mājupceļā. Kompānija metās priecāties saunā un džakuzi, un skaistuļi labprāt pozēja arī fotogrāfam, izrādot savus pelkostīmos tērptos augumus.

Par spīti jubilāres cienījamajam vecumam, svinības uz kuģa nerimās līdz pat rīta gaismai, un tajās aktīvi piedalījās arī jubilāre, kura joprojām ir enerģijas pilna. Pēc ballītes Fogele jau uzreiz metusies jaunos darbos.

DELFI Izklaidei atklāj pati Fogele, sākusies pieteikšanās nākamajam konkursam Mis un Misters Latvija. Lai iekļūtu Fogeles skaistuļu superkomandā, jāsūta pieteikums un neprofesionālas bildes uz epasta adresi inta.fogele@inbox.lv.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!