Foto: Publicitātes foto

Viens no grandiozākajiem burziņiem Rīgā nesen norisinājās naktsklubā Just, kur ļaudis pulcējās, lai izdancotos dažādu populāru dīdžeju pavadībā un izālētos krāšņā putu ballītē. Pasākumu ar savu klātbūtni bija pagodinājis arī viens no šī brīža slavenākajiem latviešu hokejistiem - Zemgus Girgensons (attēlā otrais no labās)

Visas nedēļas nogales garumā ballīšu zvēri tika iepriecināti ar vērienīgu izklaides programmu. Piektdienas vakarā ļaudis slīpēja deju kurpes Dj Vortex un MC Kress miksētās mūzikas pavadībā. Tāpat burziņa apmeklētāji varēja lutināt savas ausis ar dzīvo saksafona performanci.

Savukārt sestdienas naktī naktsklubā plosījās slavenais latviešu dzīdžejs Nill Ketner. Viņš šī gada pavasarī klausītājus iepriecināja ar lipīgo deju hitu SMOG!, kura videoklips tika atzīts par vienu no pēdējā laika pikantākajiem un kvalitatīvākajiem pašmāju video.

Dīdžeja uzstāšanās laikā burziņa apmeklētāji tik pārsteigti ar grandiozu uguns un pirotehnikas šovu, savukārt naktskluba āra terases otrais stāvs bija pārvērsts par īstu putu paradīzi, kurā ālējās un aušojās visi tie, kam iekštelpās kļuva par karstu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!