Foto: DELFI

Šīs nedēļas izskaņā par apspriestāko notikumu izklaides dzīvē kļuva amerikāņu "ballīšu karalienes" Parisas Hiltones (attēlā) viesošanās Latvijā – slavenā blondīne bija ieradusies, lai piedalītos Comedy Club jubilejas šova filmēšanā un arī demonstrētu savas dīdžejmeitenes iemaņas.

Latvijā Hilton viesnīcu impērijas mantiniece uzturējās aptuveni 12 stundas, bet šajā laikā viņa paguva gan uzpucēties viesnīcā, gan defilēt pa sarkano paklāju un kāpt uz Dzintaru koncertzāles skatuves, gan "iegriezt"  vētrainu ballīti pludmalē.

Sociālajos tīklos sajūsmu par ekskluzīvajā pludmales kompleksā Havana Lounge Club notikušo diskotēku, kurā Hiltone lika visdažādāko stilu mūziku, pauda ne tikai tās apmeklētāji, bet arī pati dīdžejmeitene.

"Man patīk skatīties, kā pūlis dejo pie manis liktās mūzikas un izklaidējas. Es mīlu tevi, Latvija. Paldies par jautro nakti," sestdienas rītā pirms došanās prom vēstīja Hiltone.

Jau vēstīts, ka Comedy Club svinības, kas Jūrmalā pulcējušas Krievijas labākos komiķus un citus šovbiznesa jomas pārstāvjus, noslēgsies svētdien, 4. augustā, ar Red Sensation ballīti Havana Lounge Club.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!