Foto: Publicitātes foto
Vecrīgas viesnīcā "Grand Palace Hotel" nesen tika aizvadīta īpaši smalka privātā ballīte – šampanieša dzīres, kurās bija pulcējusies izmeklēta sabiedrība.

Ballīte tika rīkota par godu leģendāra franču šampanieša 150. jubilejai. Dzirkstošais dzēriens tika radīts 1869. gadā un nosaukts par godu šampaniešu nama ilgstošai sadarbībai ar franču galmu, "Delfi Izklaidi" informē pasākuma rīkotāji.

Atbilstoši labākajām franču aristokrātijas tradīcijām vakara viesus gaidīja karaliski klāts galds un izmeklētas trīs kārtu vakariņas, ko piedāvāja viesnīcas šefpavārs Roberts Slaidiņš.

Katram ēdienam vīnziņa Ginta Sniedzes vadībā tika piemeklēts atbilstošs šampanietis. Vakariņas norisinājās privātā gaisotnē vienā no greznākajiem viesnīcas luksusa apartamentiem.

Šampanieša jubilejas ballītē gozējās žurnāla "Pastaiga" galvenā redaktore Liene Stūraine, modes blogere un influencere Līga Zemture, žurnāla "SIN" galvenais redaktors Dāvis Dāvids Sakne, modes dizainere Dace Krieviņa-Bahmane, žurnāliste, grāmatu autore Una Ulme-Sila un citi izmeklēti viesi no radošajām aprindām.

Sanākušie viesi varēja baudīt gan austeres ar laša ikriem un citrona kaviāru, gan ceptu ātes fileju ar jāņogu uzpūteni. Savukārt desertā pārsniedza gaisīgu mango musu. Katru ēdienu papildināja arī šampanietis. Vakariņas notika dzīvās mūzikas pavadījumā – viesiem uzstājās mūziķis Mareks Radzēvičs, kurš priecēja ar čella spēli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!