Foto: DELFI

Aizvadītajā nedēļas nogalē Rīgā, koncertzālē Palladium norisinājās Eirovīzijas starptautiskā dziesmu konkursa nacionālās atlases Dziesma 2014 pusfināli, un, kamēr skatītāji dedzīgi apsprieda uz skatuves notiekošo, pasākuma aizkulisēs arī virmoja dažādas emocijas.

Kamēr ritēja konkursantu uzstāšanās, vairums izpildītāju rāmi sēdēja un baudīja konkurentu sniegumu, bet, gaidot balsošanas rezultātu apkopošanu, noskaņojums pasākuma aizkulisēs kļuva saspringtāks, un mūziķi spriedzi kliedēja jautrojoties.

Protams, visemocionālākie mirkļi bija vērojami pēc rezultātu paziņošanas - tad aizkulisēs skanēja spiedzieni, mūziķi apskāvās, apzvanīja tuviniekus un atbalstītājus, lēkāja, klaigāja un citādi pauda neviltoto prieku par iespēju februāra izskaņā doties uz Ventspili.

Jau vēstīts, ka Rīgā notikušajos pusfinālos tika izvēlētas 12 dziesmas, kas 22. februārī Dziesmas 2014 fināla ceremonijā sacentīsies par iespēju pārstāvēt Latviju starptautiskajā Eirovīzijas konkursā, kas šogad risināsies Kopenhāgenā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!