Foto: Publicitātes foto
Vasaras pilnbriedā beidzot durvis vēris arī šikais pašmāju pludmales bārs "Diwalli". Tā sezonas atklāšanas ballīti apmeklēja sabiedrībā zināmas personas un ārzemju viesi, bet bāra saimnieki bija parūpējušies par atbilstošu izklaides programmu.

Novērtēt smalko ballēšanās vietu pašā jūras krastā ieradušies bija skaistuma konkursu organizatore Kristīne Lindenblate, Latvijas un Baltijas pārstāves lielizmēru modeļu skaistuma konkursā Tatjana Mackeviča un Viktorija Brovuna, ezotēriskas eksperte Elita Drāke, Lienes Greifānes vīrs, uzņēmējs Igors, kā arī citas pašmāju prominences.

Netrūka arī smalku ārzemju viesu. Apmeklētājus sagaidīja bāra pārstāve, šovbiznesa aprindās jau zināmā tetovētā daiļava Raimonda Mazbursa, savukārt dīdžejs [Ex] da Bass pasākuma ietvaros prezentēja savu jauno koka saulesbriļļu kolekciju. Īpaši vasarīgu piesitienu ballītei piešķīra muzikālie viesi no Fidži.

Viesi bārā tika sagaidīti zvaigžņu stilā – ar sarkano paklāju, pie kura dežurēja fotogrāfi. Kā "Delfi Izklaidei" atklāj Raimonda, bārs visas vasaras garumā priecēs ar dažādiem pasākumiem – katru nedēļas nogali gaidāma karsta ballīte ar labākajiem pašmāju un ārzemju dīdžejiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!