Foto: Publicitātes foto

Aizvadītās nedēļas izskaņā ar vērienīgu pasākumu Jomas ielā tika atklāta jaunā izklaides un atpūtas vieta Klondaika, kuru novērtēt bija ieradušies arī vairāki sabiedrībā zināmi cilvēki.

Jaunās izklaides vietas komandas viesu un apsveicēju vidū bija sastopami tādi mākslinieki kā Intars Busulis, Ralfs Eilands, grupa Very Cool People, aizvadītā Pasaules čempionāta viens no labākajiem Latvijas izlases spēlētājiem Miķelis Rēdlihs un citi.

Par pasākuma vadīšanu rūpējās Agnese Puriņa, bet jaunās Klondaikas sarkano lenti pārgrieza jaunās atpūtas vietas direktors Miks Liepiņš un dizaineres Dace Āboliņa un Una Putniece.

Atklāšanas svētkos tika pulcēts iespaidīgs Latvijas labāko dīdžeju kokteilis, kas nodrošināja mūziku jebkurai gaumei - DJ MC Kress, Bogdan Taran un DJ Saint ar saksafonistu Alex nodrošināja dejas līdz pat rīta gaismai.

Kopējās investīcijas jaunā objekta izveidē SIA Furors lēš aptuveni pusmiljons eiro apjomā. Tā ierīkota 170 kvadrātmetru lielā platībā. Tajā regulāri notiks dažādi izklaides pasākumi - populāru DJ uzstāšanās, konkursi un dažādas atrakcijas, sniedzot pozitīvas emocijas gan jūrmalniekiem, gan pilsētas viesiem. Atpūtas vietas ārpusē vasaras periodā darbosies arī terase.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!