Foto: Publicitātes foto

Jaunais gads Rīgā tika sagaidīts ar neskaitāmām ballītēm, taču vienas no grandiozākajām dzīrēm norisinājās par skaisto un turīgo cilvēku klubiņu dēvētajā Andrejsalas izklaides vietā First Dacha. Ļaudis 2015. gada pēdējā naktī tur plosījās kā negudri.

First Dacha ir viena no tradīcijām bagātākajām galvaspilsētas izklaides vietām. Augsto prasību un face control dēļ klubiņā iekļūt var tikai paši skaistākie un turīgākie ballīšu zvēri, un gada izskaņas burziņā naktsklubā bija sanācis teju viss Rīgas naktsdzīves zieds.

Ballītes organizatori bija īpaši parūpējušies par to, lai izmeklētajai publikai nenāktos vilties. Ļaudis tika priecēti ar koncertiem, dīdžeju performancēm un šampanieša šaltīm. Savukārt saldajā ēdienā uz skatuves kāpa apvienība Bermudu divstūris, kuru hitu pavadībā pūlis ārdījās uz velna paraušanu.

Skaisto un turīgo ļaužu izklaides iemūžinājis fotogrāfs, un bildītes kārtējo reizi apliecina, ka smuki cilvēki prot arī dikti smuki atpūsties un gorīties kameras priekšā visneiedomājamākajās pozās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!