Foto: LETA
Latvijas hokeja izlase faniem šī gada pasaules čempionātā sagādājusi jau trīs prieka pilnus vakarus, un īpaša svētku atmosfēra valda Ķelnē, kur notikušas mūsu valstsvienības spēles.

Lai Latvijas hokeja fani arī svešumā justos kā mājās, īslaicīgu "filiāli" Ķelnē atvēris literāri muzikālais klubs "Četri balti krekli". 9. maija vakarā pēc uzvaras spēlē ar Itālijas izlasi klubiņā valdīja īpaši jestra noskaņa – tika malkoti dzērieni, griezti danči un no sirds atzīmēts trešais izlases triumfs.

Par Ķelnes "Balto kreklu" pagaidu mājvietu kļuvis īru krodziņš "Jameson Distillery Pub", kas atrodas 10 līdz 20 minūšu ilgas pastaigas attālumā no latviešu hokeja līdzjutēju galvenajām mītnes vietām un apmēram 40 minūšu gājiena attālumā no "Lanxess Arena", kur risināsies hokeja spēles.

"Pētot Ķelnes izklaides vietas, nonācām pie secinājuma, ka klubi ar sarkaniem paklājiem un dārgām mēbelēm nav domāti mūsu hokeja faniem. Tāpat arī klubiņi ar varavīksnes krāsu karodziņiem. Nodomājām: kādēļ gan neatgriezties pie jau pārbaudītām vērtībām – īru kroga," agrāk bija skaidrojusi krodziņa organizētāja, tūrisma operatora "Travel Art LV" valdes priekšsēdētāja Inese Krūmiņa.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!