Foto: Publicitātes foto

Par Latvijas skaisto cilvēku pulcēšanās vietu iesauktais klubs First Dacha šoruden nesnauž – tur turpina pulcēties izredzētie ļautiņi, lai ļautos trakulīgām ballītēm. Mājās palicējiem vismaz tiek prieciņš ieskatīties bildēs no skaistuļu saturīgajām izklaidēm.

Šoruden klubā jau uzstājušies neskaitāmi dīdžeji, spēlējušas populāras grupas, lijušas alkohola straumes, dejas notikušas gan uz grīdas, gan galdiem, un izredzētajiem ļautiņiem bijusi tā laime atpūsties no visas sirds.

Skaisto cilvēku kluba ballītes allaž bijis labs piemērs tam, ka, lai labi atpūstos, obligāti nav nepieciešams atrast otro pusīti.

Tāpēc First Dacha apmeklētājas klubā labprāt ierodas kopā ar draudzenēm, ar kurām gan dejo, gan jūtu uzplūdos arī samīļojas, kas padara šo vietu par vēl iekārojamāku atpūtas vietu starp puišiem.

Skaisto cilvēku klubiņa apmeklētāji, kā jau progresīvi un laikam līdzi ejoši ļaudis, pat ienesuši jaunas vēsmas latviešu tusēšanas ieradumos - allaž aktuālo meiteņu maigošanos šoruden papildinājusi publiska košana vienam otra dibenos.

Visas oktobra nedēļas nogales First Dacha turpinās priecēt ar labāko dīdžeju priekšnesumiem, gaidāmi arī ārzemju viesi, bet 29. oktobrī klubā notiks oficiālā Riga Fashion Week ballīte.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!