Foto: Publicitātes foto
Sagaidot jaunu gadu, daļa cilvēku svētku vakaru izvēlas pavadīt ģimenes lokā, bet netrūkst arī tādu, kuri šajā naktī dodas ielās – visās malās norisinās dažnedažādas tematiskas ballītes, kurā kopā ar citiem līksmot kāriem cilvēkiem iespējams ar vērienu iesākt jaunu posmu savā dzīvē.

Arī šajā gadu mijā Rīgas naktsklubi bija parūpējušies par iespaidīgu piedāvājumu - jautrība augstu vilni sita visās izklaides vietās, un, lai gan bija klubi, kas savas durvis vēra jau ap pieciem naktī, netrūka arī tādas vietas, kur kokteiļu malkošana un dejas turpinājās līdz pat nākamās dienas priekšpusdienai.

Īpaši krāšņu burziņu saviem viesiem bija sarūpējis rīdzinieku un pilsētas viesu iecienītais klubs Coyote Fly, kur norisinājās masku balle. Tāpat plašu programmu vecā gada pavadītājiem bija iespējams baudīt klubā Just, kur gadu mijas burziņā uzstājās Jānis Stībelis.

Neparastu ballīti bija sarīkojis restorāns Illu Zion, kur vecais gads tika aizvadīts režisora Kventina Tarantino stilā, bet viesnīcas Grand Palace Hotel restorānā Suite Vecrīgā jau ierasti ļaudis pulcējās uz vienkārši krāšņu un sirsnīgu pasākumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!