Foto: Publicitātes foto/Andris Kristabans
Viena no vērienīgākajam un krāšņākajām ballītēm ar pievienoto vērtību aizvadītās nedēļas izskaņā norisinājusies populārajā Rīgas klubā "Just" – tur ļaudis dauzījušies smiltiņās un spēlējuši volejbolu.

"Just" pārstāvji "Delfi Izklaidei" atklāj, ka sadarbībā ar pludmales volejbola halli "O-Sands" pagājušajās brīvdienās naktsklubā ierīkots pavisam reāls smilšu laukums, sniedzot iespēju izklaides iestādes apmeklētājiem apvienot patīkamo ar lietderīgo – ne tikai malkot kokteiļus un dejot, bet arī nedaudz pasportot un izmēģināt spēkus volejbolā.

Piektdienas un sestdienas naktī klubā pulcējies prāvs ļaužu pulks, un volejbola laukums ieinteresējis ne vienu vien. Daži vienkārši dauzījušies smiltiņās, savukārt citi piedalījušies īstos mačos un pat sacentušies ar "Just" darbiniekiem.

Savukārt tie, kam sportiskās aktivitātes nav bijušas prātā, malkojuši atspirdzinošus dzērienus un kokteiļus, kā arī ļāvušies jestrām dejām Roberta Lejasmeijera un dīdžeju Vortex un Segucci ritmos.

"Just" pārstāvji naktskluba viesiem arī šajā nogalē sola neaizmirstamas emocijas. Piektdien, 7. oktobrī, ar ekstravagantu, izaicinošu un pat mazliet nepiedienīgu šovu izklaides iestādē viesosies lietuviešu horeogrāfijas grupa "Diamond Soul Factory". Pasākuma tematika būs "Bathroom party" jeb viss, kas pienākas kārtīgai izklaidei pa vannasistabu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!