Foto: Publicitātes foto

Marta pirmajā nedēļas nogalē par neaizmirstamiem mirkļiem dāmām bija parūpējies populārais klubs Coyote Fly. Kādā no vakariem durvis vīriešiem tika slēgtas, lai meitenes varētu baudīt īpaši pikantu puišu šovu.

"Šim vakaram izvēlējāmies un atlasījām labāko no labākā, lai piepildītu sieviešu visslēptākās un kaislīgākās fantāzijas.

Womens bAdroom nakts bija lieliska iespēja satikties ar sen neredzētām draudzenēm un no sirds izbaudīt Sieviešu dienai veltīto pasākumu klubā Coyote Fly, jo vīriešiem līdz pat vieniem naktī dāmu paradīzē ieeja bija liegta.

Pasākums bija plaši apmeklēts, un visas biļetes tika izpārdotas jau divas nedēļas pirms tā," DELFI Izklaidei atklāj kluba pārstāve Kristīne Dombrovska.

Kamēr parastajiem puišiem ieeja klubā bija liegta, dāmas izklaidēja vesela plejāde profesionālu vīriešu kārtas šovmeņu. Jau pie ieejas apmeklētājas sagaidīja puskaili un labi trenēti kungi, cienājot ar Martini welcome dzērienu un zemenēm.

Ar pikantiem numuriem, kuros tika iesaistītas arī kluba apmeklētājas, sievietes lutināja seksīgie Chippendales Show dejotāji no Francijas .

MALE Empire NIGHT out SHOW jeb pašmāju seksīgākie dejotāji, kuri savu amatu pieslīpējuši Losandželosā, un šī gada festivāla Erots zvaigznes piedāvāja mežonīgu un ārkārtīgi aizraujošu pieredzi trijos deju šovos.

Dāmām galdā tika celta arī vīriešu apakšveļas zīmola Viktora noslēpums modes skate, kuru prezentēja regbija kluba Livonia atlēti.

Par muzikālo baudījumu rūpējās jau iemīlētie DJ Gustavito un DJ Markus Riva, kuri bija iejutušies ugunsdzēsēja un policista tēlos, savukārt aiz bāra letes darbojās labākie un seksīgākie Rīgas bārmeņi, ļaujot Coyote Fly meitenēm šo nakti izbaudīt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!