Foto: Publicitātes foto

Aizvadītās nedēļas izskaņā pēc rekonstrukcijas durvis saviem apmeklētājiem un labas atpūtas cienītājiem atkal vēra viens no galvaspilsētas populārākajiem naktsklubiem – rīdzinieku un pilsētas viesu iemīļotais "Coyote Fly".

Naktsklubs, kas tautā iedēvēts vienkārši par "Koijotiem", Rīgas naktsdzīves baudītājus pulcē jau 13 gadus. Klubs savu darbību noslēdza 31. decembrī, kad tika sagaidīts Jaunais gads.

Tiklīdz apmeklētāji bija devušies prom, sākās renovācijas darbi. Jau 2. janvārī tika ielaista celtnieku komanda, un sākās remonts. Klubs trīs dienās tika izjaukts pa daļām, līdz bija palikušas tikai sienas.

Aizvadītās nedēļas izskaņā renovētajos "Koijotos" notika grandioza atklāšanas ballīte, kurā bija sanācis kupls ļaužu pulks, lai savām acīm novērtētu visus jauninājumus.

"Neslēpšu, ka bija brīdis, kad likās – esam aizgājuši par tālu un uzstādījuši nereālu mērķi, mēneša laikā pilnībā pārbūvēt klubu, taču, pateicoties mūsu komandai un pieredzei, darbi iet uz priekšu raiti un atklāšana notiks 8. februārī, uz kuru gaidām visus mūsu mīļos Rīgas ballētājus, " pirms atklāšanas stāstīja kluba vadītāja Liene Bukbārde.

Kā "Delfi Izklaidei" atklāj kluba vadība, idejas atjaunotajam "Coyote Fly" ir ņemtas no visas pasaules un pabūts vairāk nekā 20 "World's Finest Clubs" top klubos, lai saprastu, kurp virzās izklaides industrija.

Arī "Coyote Fly" kopš 2018. gada februāra ir viens no "World's Finest Clubs" biedriem un saņēmis šo augsto atzinību. Tagad pasaules mēroga labākās idejas pielāgotas Latvijas publikas gaumei.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!