Foto: DELFI

Trešdienas, 13. janvāra, vakarā Rīgā svinīgi atklāts jauns mežģīņu veikals Lace To Love. Atklāšanas pasākums bija ieturēts izsmalcināti franciskās noskaņās, un to ar savu klātbūtni pagodināja vesela plejāde pašmāju elegantāko dāmu.

Pasākumā gozējās tādas sabiedrībā pazīstamas mežģīņu modes mīļotājas kā aktrise Evija Skulte, populārās dziedātājas Jenny May un Liene Greifāne, kura atpūsties bija ieradusies kopā ar vīru Igoru (pāris attēlā).

Rišiņas novērtēja arī Latvijas blondīņu asociācijas prezidente Marika Ģederte, bijušā prezidenta Valda Zatlera kundze Lilita, uzņēmēja, veselīga dzīvesveida entuziaste un ezotērikas eksperte Elita Drāke, gleznotāja Liene Skulme un citas visiem zināmas dāmas.

Pasākuma apmeklētājām bija iespēja iepazīties ar tērpu tapšanas procesu, apskatīt daļu no modes dizaineres Indras Salcevičas zīmola RedSalt jaunākās kolekcijas tērpiem, kā arī novērtēt plašo mežģīņu klāstu.

Kā pasākumā atklāja zīmola Lace To Love veidotāja Evita Robežniece, jutekliskās mežģīnes ir lielā cieņā starp Latvijas dāmām.

Latvijas sievietes dod priekšroku klasiski smalkām mežģīnēm ar ziedu rakstu, savukārt ārvalstu dāmas meklē savdabīgus rakstus, divu krāsu vai biezākas mežģīnes. Veikals sola apmierināt ikvienas modes gardēdes vēlmi, piedāvājot plašāko mežģīņu sortimentu Latvijā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!