Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 6. jūnijā, ļaudis no visas Latvijas devās uz Liepājas kokteiļbāru Red Sun Buffet, kur norisinājās vecmeitu un vecpuišu festivāls. Tā laikā pirmo reizi pludmales "bufetes" viesi tika iepriecināti ar sieviešu striptīzu.

Pasākums izpelnījās milzīgu atsaucību, un ļaužu pūlis piepildīja pludmales bāriņu - ikviens kārumnieks vēlējās pamielot acis uz kailo striptīza dejotāju, kura sanākušos viesus iepriecināja ar pikantu priekšnesumu uz bāra letes.

Tāpat vecpuišu un vecmeitu festivāla apmeklētāji iemēģināja deju grīdu un izkustināja miesu jestras mūzikas pavadījumā, malkoja dažādus atspirdzinošus kokteilīšus un naski pozēja fotogrāfam, kurš iemūžināja tā vakara izklaides.

"Liepāja ar katru gadu kļūst arvien populārāks galamērķis vecmeitu un vecpuišu ballīšu svinētājiem gan no Rīgas un citām Latvijas pilsētām, gan arī tuvējās Lietuvas. Iepriekšējā vasarā jau vairs neviena nedēļas nogale nepagāja bez kādas draugu vai draudzeņu kompānijas viesošanās pludmales "bufetē".

Liepāja ir slavena gan kā jautru ballīšu vieta, gan piedāvā saviem viesiem arī citas ļoti daudzveidīgas izklaides iespējas. Tieši šī daudzveidība padara Liepāju par izcilu vietu cilvēkiem, kas vēlas pavadīt neaizmirstamas brīvdienas," DELFI Izklaide savu komentāru sniedz Red Sun Buffet pārstāvis.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!