Foto: Mango

Pirmdien, 31. janvārī, viesnīcas Jūrmala SPA saunu un baseinu centrā norisinājās pirmā publiskā tikšanās ar skaistumkonkursa Mis un misters Latvija šī gada finālistiem.

Pasākuma laikā, ko, kā jau ierasts, organizēja par "Latvijas skaistumkonkursu krustmāti" dēvētā Inta Fogele, skaistākie pašmāju jaunieši demonstrēja "Mis Latvija 2003" titula īpašnieces Agneses Eidukas īpaši šim konkursam darinātos vakartērpus, kā arī defilēja lietišķos kostīmos un sporta tērpos.

Izmantojot Jūrmalas viesnīcas saunu un baseinu centra piedāvājumu, jaunie konkursanti baudīja arī ūdens priekus, pozējot fotogrāfiem gan baseinā, gan kolektīvi gozējoties burbuļvannā un karsējoties pirtiņā.

Pirmo šī gada Mis un misters Latvija finālistu publisko atrādīšanos vadīja aizvadītajā gadā uzvarētāju laurus plūkušie Ludmila Voroncova un Jānis Verners, bet jauno skaistuļu horeogrāfijas apmācība gatavošanās laikā konkursa finālam uzticēta bijušajai modelei un Princešu skolas vadītājai Anastasijai Skibunovai.

Dažādu reģionālo skaistumkonkursu uzvarētāji par "Mis un misters Latvija 2010" titulu cīnīsies 8. aprīlī starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā, bet, kā izklaides portālam Mango apstiprināja konkursa organizatore Inta Fogele, jauniešus gaida vēl ilgs un smags darbs, lai godam parādītos plašākas publikas priekšā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!