Foto: Juris Zolbergs

Aizvadītās nedēļas izskaņā Rīgas modes nedēļas ietvaros notika īpaši izsmalcināta ballīte – grāmatas "Stils" autori Deniss Ševeļovs un Guna Leškalne-Rokk kopā ar zīmola "MCouture" dizaineri Jūliju Malahovu sarīkoja savu pirmo "soirée" jeb saviesīgo pasākumu ar sarunām vai dejām un šampanieša malkošanu.

Pasākums norisinājās "MCouture" salonā Strēlnieku ielā, un tajā piedalījās vairāki grāmatas "Stils" varoņi, tostarp Mārīte Kola, Irina Pīgozne, Ina Avlaseviča, Agnese Zeltiņa, Irina Sova, kā arī Ilze Pīlēna un Baltijas Modes federācijas prezidente Jeļena Strahova, "Delfi Izklaidi" informē pasākuma rīkotāji.

Burziņa viesi varēja piedalīties degustācijā, kuru vadīja Gints Sniedze. Tāpat arī viņš visiem atgādināja par pirmās sievietes šampanieša industrijā – atraitnes, madamas Kliko – sasniegumiem. Savukārt par muzikālo noformējumu rūpējās Modes muzeja direktores vietniece, DJ Natālija Baškirova.

"Mēs sen vēlējāmies noorganizēt "soirée" grāmatas "Stils" lasītājiem un atbalstītājiem. Rīgas Modes nedēļa ir lielisks konteksts šādam pasākumam," stāsta abi grāmatas autori Leiškalne-Rokk un Ševeļovs.

""Soirée" saviesīgo pasākumu sērija labākajās Parīzes tradīcijās ir dāvana mums visiem. Reizēm lieliska laika pavadīšana, klausoties labu mūziku patīkamā sabiedrībā, malkojot šampanieti un nododoties nesteidzīgām sarunām, ir labākais, kas nepieciešams, lai padarītu mūsu dzīvi spilgtāku un skaistāku," piebilst Jūlija Malahova.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!