Foto: Publicitātes foto

Janvāra izskaņā vienā no Vecrīgas populārākajiem naktsklubiem Just notika tāda ballīte, kāda Rīgas klubu vēsturē vēl nav pieredzēta. Klubā tika ienestas baļļas, bērzu slotiņas un citi pirtošanās atribūti, lai tusētāji varētu dejas apvienot ar pirts priekiem.

"Mūsu idejām nav robežu, tāpēc arī tapa pasākums Zaķīšu pirtiņa. Bijām cerējuši, ka ārā būs sniegs, tad efekts būtu bijis pavisam labs," DELFI Izklaidei atklāj Just pārstāvis Emil Deo.

Kluba viesus janvāra pēdējās piektdienas vakarā sagaidīja iespēja nopērties japāņu stila pirtiņā, izmērcējoties karstā ūdens baļļās. Pasākuma sponsori, enerģijas dzēriens Shark, bija sarūpējis dvieļus un peldkostīmus, lai ikviens Just ciemiņš varētu uz vietas pārģērbties un baudīt pirts priekus.

"Sākumā apmeklētāji nedaudz kautrējās, bet pēc tam jau labprāt izmantoja iespēju. Pirti klubā noteikti rīkosim vēl. Iespējams, nākamā pirts būs jau vasarā, kad varēsim apmeklētājiem piedāvāt vēl labāku pēršanos.

Ziemā nevar piesildīt terasi," skaidro Emil Deo. Līdz tam laikam Rīgas naktsdzīves draugus Just gaida vēl prāvs skaits citu aizraujošu pasākumu.

Jau nākamceturtdien klubs sāks ieskandināt Valentīna dienu, un romantiskā ballīte kulmināciju sasniegs sestdienas vakarā, kad klubā šovu sniegs Bermudu divstūris.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!