Foto: Publicitātes foto
Aizvadītās nedēļas burziņu virpulī pašmāju slavenības izbrīvēja laiku vēl kādam īpašam pasākumam. Zvaigznes steidza ar savu klātbūtni pagodināt projektu, kurā gardi ēdieni tika savienoti ar modernām tehnoloģijām.

Baltijas mēroga šefpavāru projektā - ēdiens kā māksla un bauda acīm - tikās trīs vadošie šefpavāri no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas. Viņu uzdevums bija radīt ēdienkarti par godu jaunajam Samsung SUHD televizoram, un maltītei bija jābūt vizuāli skaistai un baudāmai arī TV ekrānā.

Latvijas pavārmākslu projektā pārstāvēja šefpavārs Ēriks Dreibants un pavārmākslas guru Signe Meirāne. Neiztrūkstoši klāt bija arī pašmāju slavenības, tostarp, modes dizainere Natālija Jansone, žurnāliste un pasniedzēja Ieva Adamss, skaistumkonkursu rīkotājas māsas Diāna un Simona Kubasovas, TV "seja" Baiba Sipeniece-Gavare, modes blogere Agnese Kleina, uzņēmēja Mārīte Kola un citi.

"Dzejniekam Haijamam Omaram ir zelta vārdi - dzīve ir gana īsa, jāievēro divi noteikumi. Nedzīvo, ar ko pagadās, un neēd, kas gadās. To pašu varu teikt par ekrāna attēla kvalitāti - vai nu skaties izcilu kvalitāti vai neskaties neko," pēc pasākuma izteicās Sipeniece.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!