Foto: Publicitātes foto
Ceturtdien, 23. martā, pirmo veikalu Baltijā un Ziemeļeiropā atvēra amerikāņu apavu zīmols "Steve Madden", un šo īpašo notikumu ar savu klātbūtni bija pagodinājuši vairāki sabiedrībā zināmi pašmāju saviesīgās dzīves baudītāji.

Smalkā bodīte iekārtojusies tirdzniecības centrā "Spice", un plašo apavu piedāvājumu klāstu atklāšanas dienā novērtēt bija ieradušies tādi populāri ļaudis kā TV raidījumu vadītāja Lelde Lietaviete, multimākslinieks Kašers, modele Agnija Grigule, dizainere Dace Bahmane, uzņēmēja Santa Kola, modes blogeri Jaroslavs Barišņikovs un Alina Keller un vēl daudzi citi.

Veikala atklāšanas burziņa viesiem tika sniegta iespēja pašiem pirmajiem novērtēt, kas atrodams tā plauktos. Tāpat ballītes apmeklētāji tika priecēti ar muzikāliem pārsteigumiem un cienāti ar šampanieti. Savukārt pasākuma vadīšana bija uzticēta dziedātajam Roberto Meloni.

Kā vēsta pasākuma organizatori, šī zīmola apavus iecienījušas tādas pasaulslavenas zvaigznes kā dziedātājas Lady Gaga un Keitija Perija, modīgās māsiņas Olsenas, aktrise Keita Hadsone un citi šovbiznesa spīdekļi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!