Foto: F64

Ceturtdienas, 5. jūnija, vakarā Berga bazārā bija pulcējies krietns pulciņš sabiedrībā zināmu cilvēku, kuri atzīmēja jaunas kafejnīcas atklāšanu – tur durvis vēra saldējuma ēstuve ar intriģējošo nosaukumu Buržuja brokastis.

Namamātes pienākumus burziņā bija uzņēmusies sabiedrisko attiecību speciāliste un žurnāliste Una Ulme, kuras draugs Gaitis Burba ir viens no jaunās gardēžiem domātās vietiņas saimniekiem.

Pasākuma ielūgumā kā ģērbšanās stils bija norādīts "buržuāzijas diskrētais šarms", un viesi pēc savas saprašanas un stila izjūtas to arī bija centušies ievērot.

Vakara gaitā bija iespēja baudīt gan muzikālus pārsteigumus, gan, protams, ļauties kulinārām baudām - viesus mieloja ar Skrīveru saldējumu, dažādām kūciņām un citām uzkodās, kā arī vienu no populārākajiem vasaras dzērieniem sidru un Latvijā ražotiem vīniem.

Novērtēt jauno kafejnīcu bija ieradušies daudzi sabiedrībā zināmi cilvēki - starp viesiem bija aktrise Zane Vaļicka, dziedātāja LieneCandy (attēlā), aktrise, pasākumu vadītāja un rotu dizainere Agnese Zeltiņa un citi smalku gardumu cienītāji.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!