Foto: 'Eirovīzijas' fanu klubs Latvijā

Sestdien, 24. martā, Rīgā tika aizvadīts starptautiskā dziesmu konkursa "Eirovīzija" iesildošais burziņš "Eurovision PreParty Riga", kurā pulcējās "Eirovīzijas" fani, konkursa dalībnieki un arī īpašais viesis – par Krievijas popmūzikas princi dēvētais Filips Kirkorovs.

Pasākuma gaidītākā viešņa bija dziedātāja Laura Rizzotto, kura maijā Lisabonā ar dziesmu "Funny Girl" pārstāvēs Latviju.

Tāpat arī ballītē uzstājās dāmu mīlulis Markus Riva, Moldovas pārstāvis "Eirovīzijā" grupa "DoReDos", Mikolas Josefs no Čehijas, Lietuvas pārstāve Ieva Zasimauskaite un dziedātāja Amber no Maltas, kura savu valsti konkursā pārstāvēja 2015. gadā.

Kā vēsta pasākuma organizatori, pasākuma apmeklētājiem bija iespēja ne tikai dzīvajā izpildījumā noklausīties vairākas "eirodziesmas" un iepazīties ar to izpildītājiem, bet arī aprunāties un nofotografēties ar mūziķiem.

Burziņa viesiem bija sarūpēts arī negaidīts pārsteigums – ballīti ar savu klātbūtni bija pagodinājis Krievijas estrādes mākslinieks Filips Kirkorovs.

Pēc koncerta norisinājās "Eirovīzijas" dziesmu diskotēka, kurā, kā jau tas noprotams, tika atskaņoti populārākie konkursa hiti.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!