Foto: DELFI
Sestdienas, 31. augusta, vakarā Rīgā norisinājās ikgadējais pilsētas festivāls "Ezīšfests", kuru rīko bāra "Ezītis miglā" radošā komanda. Tāpat kā pērn, arī šogad par pasākuma norises vietu bija izraudzīts Tallinas ielas kvartāls.

Festivāla devīze ir "kronis vasarai", un pasākumā bija sanācis kupls ļaužu pūlis, lai muzikālā, radošā un draudzīgā atmosfērā teiktu atvadas vasarai.

Pasākums varēja lepoties ar līdz šim plašāko muzikālo programmu, kā arī īsfilmu izlasi, dažādām mākslinieciskajām un radošajām aktivitātēm. Festivāls iekļāva gandrīz visu Tallinas ielas kvartālu gan iekštelpās, darbnīcās, bāros un angāros, gan kvartāla laukumos un sānieliņās.

Visa vakara un nakts garumā uz piecām dažādām skatuvēm uzstājās tādi mākslinieki kā Inokentijs Mārpls, "Gapoljeri", reperis ansis, "Baložu pilni pagalmi", "Vectēva Papirosi", "Ginger Mane" un vēl daudzi citi mūziķi. Tāpat arī festivāla apmeklētājus priecēja virkne populāru un zināmu dīdžeju, improvizatoru un radošu ļaužu.

Paralēli skatuves programmai bija sarūpētas arī daudzveidīgas izklaides un mākslas iespējas. Apmeklētāji tika priecēti ar īsfilmām, "stand up" izrādi un improvizācijas teātra priekšnesumu. Tāpat arī festivāla viesi varēja izpausties gleznošanas un zīmēšanas meistardarbnīcās un sacensties novusa turnīrā.

Netrūka arī dažādu "street foot" gardumu, savukārt meistarīgie bārmeņi viesus atveldzēja ar spirdzinoši reibinošiem kokteiļiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!