Foto: Publicitātes foto

Naktsklubs First Dacha Andrejostā ir viena no tradīcijām bagātākajām un leģendārākajām izklaides vietām Rīgā. Turklāt augsto prasību pret apmeklētājiem dēļ tas tiek dēvēts par skaisto un bagāto cilvēku klubiņu. Kā zināms, šie kolorītie ļaudis prot atpūsties ar vērienu.

Septembrī naktsklubā norisinājusies ne viena vien šika un vērienīga ballīte, kurā plosījušies paši smukākie un turīgākie rīdzinieki. Deju grīda klubiņā vienmēr ir ļaužu pārpilna, savukārt pie bāra veidojas garas rindas, un neviens jau sen vairs nešaubās par to, ka galvaspilsētā mitinās dikti skaisti cilvēki.

Viena no naktskluba iezīmēm ir tā, ka smukiņo un turīgo cilvēku izklaides tiek iemūžinātas krāšņos foto, tādējādi paverot iespēju arī nabagajiem un ne tik glītajiem pamielot acis un pasapņot, kā veiksminieki atpūtušies elitārajā izklaides vietā.

Bildītes vienmēr attaisno cerības un neliek vilties. Arī septembra burziņu foto ieturēti First Dacha labākajās tradīcijās - meitenes fotogrāfam izrādījušās visneiedomājamākajās pozās, plivinājušas savus sievišķīgos labumus, zibinājušas pliku miesu un bikšeles, bučojušās un plosījušies uz nebēdu.

Turklāt šomēnes klubiņā piedzīvots kaut kas nebijis - beidzot maigošanās ar savu dzimumu neprātā iesaistījušies arī puiši. Fotogrāfam izdevies iemūžināt divus jestrus kungus ļoti intīmā brīdī, kad viens no viņiem savam draugam laizījis vaigu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!