Foto: Publicitātes foto
Otrdien, 19. jūnijā, pašmāju sabiedrības dāmas pulcējās kokteiļbārā "Herbārijs". Tur norisinājās ekskluzīvā igauņu rotaslietu zīmola "New Vintage by Kriss" jaunākās kolekcijas "Be a Mermaid" prezentācija.

Kā vēsta pasākuma organizatori, rotaslietu autore ir igauņu rotu māksliniece Kriss Eglite. Burziņa viesi varēja iepazīties ne tikai ar dizaineres jauno kolekciju, bet arī uzzināt sīkāk par viņas iedvesmas avotiem tās tapšanā.

Prezentācijā kuplā skaitā bija sapulcējušies modes redaktori, blogeri un sociālo tīklu zvaigznes. Viesu vidū bija tādi zināmi ļaudis kā Agnija Grigule, Alina Keller, Brigita Dambe, Līga Andžāne, Olga Kolotova, Indra Salceviča, Dace Bahmane-Krieviņa, Marta Grigale, Anita Altmane, Una Ulme un vēl citas publiskas personas.

Jau kopš radīšanas brīža zīmola "New Vintage by Kriss" mērķis ir piedāvāt smalkas, delikāti rotaļīgas un sievišķīgas rotas bez banalitātēm. Zīmola rotaslietas ir askētisks aksesuārs, kas neuzbāzīgi akcentē personību un iedvesmo ik dienu, uzrunā plaša vecuma auditorijas dāmas un kalpo arī kā gaumīga dāvana, vēsta prezentācijas pasākuma organizatori.

Jaunās kolekcijas moto ir:"Vienmēr esi pati. Vienīgais, ja vari būt nāriņa, tad vienmēr esi nāriņa!" Kolekcijā dizainere iedvesmojusies no nāriņu gribasspēka, skaistuma un brīvības, un tās tapšanā izmantoti koraļļi, hovlīts un pērles.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!