Foto: DELFI

31. martā populārā dziedātāja Samanta Tīna atzīmē savu 26. dzimšanas dienu. Lielās svinības notika jau nedēļas nogalē pirms pašas dzimšanas dienas, apvienotas ar dziedātājas jaunākā singla Flirts prezentāciju.

Samanta Tīna savās jubilejās allaž piedomā par īpašām izklaidēm visiem draugiem un atbalstītājiem, un tā bija arī šoreiz.  

Svinības notika klubā Coyote Fly.To laikā Samanta kāpa uz skatuves, lai atrādītu veselus divus savus talantus. Pirmo reizi Samanta uz skatuves kāpa kā modele, lai kā reklāmas seja demonstrētu veikalu tīkla Denim Dream kolekciju.

Kopā ar Samantu smalkos tērpus demonstrēja vesela slavenību plejāde - gleznotāja un deju skolotāja Liene Skulme, TV "seja" Lelde Lietaviete, sporta raidījumu vadītāja Katrīne Sauliete un citas populāras dāmas.

Skatei sekoja Samantas īpašais svētku koncerts kopā ar grupu. Tā kulminācijā faniem bija iespēja vēlreiz pārliecināties par dziedātājas muzikālo talantu, novērtējot Samantas jauno singlu Flirts, kurš tovakar piedzīvoja pirmatskaņojumu.

"Paldies visiem klātesošajiem, kas bija ar mani šajā man tik nozīmīgajā un īpašajā dienā," pēc svinībām gandarīta teic Samanta Tīna. 

Samantu sveikt bija ieradies kupls skaits fanu, kā arī daudzas sabiedrībā pazīstamas personas. Starp viņiem arī modes dizainere Elita Patmalniece, dziedātāja Liene Greifāne ar vīru, dziedātājs Roberto un šova TV zvaigzne blondīne Elīna Melnbārde.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!