Foto: DELFI

14. oktobra vakarā Vecrīgas restorānā "Principal" savas jaunākās grāmatas “Ekstāze” prezentāciju ar greznu ballīti nosvinēja erotisko dižpārdokļu autore Karīna Račko. Pasākumu pagodināja arī vairāki sabiedrībā zināmi ļaudis.

Par rakstnieces panākumiem liecināja arī ballītes izsmalcinātā atmosfēra – viesi tika cienāti ar šampanieti un austerēm, par muzikālo baudījumu rūpējās iemīļotā grupa "Musiqq", savukārt pati Račko žilbināja, tērpusies modes mākslinieces Jolantas Ozollapas darinātā tērpā, kura kopējā vērtība esot 3000 eiro.

"Es gribu spridzināt," portālam "Delfi" saka Račko, kura nodibinājusi savu uzņēmumu un tagad beidzot var strādāt, pelnīt un dzīvot pati sev. "Ekstāze" ir Karīnas Račko sestais romāns, kas vēsta par sarežģītām, kaisles un sāpēm piesātinātām attiecībām starp fotogrāfi Efeju un mākslinieku Eliasu. Autores grāmatas sasniegušas Latvijas mērogam neraksturīgas tirāžas un tikušas pārdotas vairāk nekā 50 000 eksemplāros.

Pasākums norisinājās atbilstoši valstī noteiktajām epidemioloģiskajām prasībām, tāpēc viesu skaits bija strikti ierobežots. Račko ballīti apmeklēja arī Latvijā populāras personības – aktrise un uzņēmēja Agnese Zeltiņa, modes žurnāliste Una Ulme, uzņēmēja Marika Ģederte, podkāsta "Generation Famous" veidotāja Laura Saulīte, rakstniece Inga Grencberga.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!