Aizvadītajā nedēļas nogalē Vīnē plašā pulkā bija ieradušies daudzi pasaulē slaveni šovbiznesa pārstāvji, lai ar savu klātbūtni Life Ball pasākumā atbalstītu cīņu pret AIDS.

Šoreiz Vīnē tradicionāli notiekošā labdarības balle bija īpaši krāšņa, jo pilsēta jau dzīvo cita izklaides biznesā nozīmīga pasākuma priekšnojautās - tur norisināsies arī Eirovīzijas dziesmu konkurss.

Kā ierasts, starp greznā pasākuma koši un ērmīgi tērptajiem viesiem bija daudzas šovbiznesa zvaigznes - no Kannu kinofestivāla uz pasākumu bija atlidojis Šons Penns ar savu draudzeni Čārlīzi Teronu, starp viesiem gozējās dziedātāja Kellija Osborne, par neglītāko sievieti pasaulē dēvētā Amanda Lepore, burleskas karaliene Dita fon Tīza un daudzi citi spīdekļi.

Ar muzikālajiem priekšnesumiem svinīgajā pasākumā viesus priecēja arī "bārdainā desiņa" - aizvadītā gada konkursa Eirovīzija uzvarētāja Končita Vursta.

Life Ball ir uzskatāms par Eiropā lielāko AIDS upuru atbalsta pasākumu, un šī bija jau 23. otrā reize, kad, atbalstot nāvējošās slimības skartos, vienkopus pulcējās dažādu jomu pārstāvji.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!