Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļas nogalē pašā Vecrīgas sirdī norisinājās viens no šī gada modīgākajiem burziņiem – modeļu aģentūra "Dandy" atzīmēja jauno telpu atklāšanu.

Sumināt populāro aģentūru, kas pārstāv vairākas zināmākās pašmāju modeles, bija ieradušies daudzi no pašmāju modes industrijas profesionāļiem.

Kā jau tas piestāv īstām modes pasaules ballītēm, aģentūras sālsmaize tika aizvadīta jautrās noskaņās, un netrūka nedz selfiju taisīšanas, nedz pozēšanas profesionāļiem.

Starp ballītes viesiem bija modeles Beāte Stivriņa, Eva Bērziņa, kura ir 25. Rīgas modes nedēļas reklāmas seja, 25. un Māra Sleja, kā arī TV seja Lelde Lietaviete, mūziķis Markus Riva, "Instagram" blogere Agnija Grigule, multimākslinieks Kašers, pasākumu organizatore Sindija Vilde un citi.

Kā vēsta aģentūras pārstāvji, "Dandy" Latvijā veiksmīgi darbojas vairāk nekā 10 gadus un tās klientu sarakstā ir tādi pasaulslaveni zīmoli kā "Gucci", "Armani", "Christian Dior", "Versace", "Hugo Boss", "Victoria's Secret", "Dolce&Gabbana" un citi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!