Foto: Publicitātes foto

Vienas no karstākajām nedēļas nogales ballītēm februārī norisinājušās Andrejsalas naktsklubā "First Dacha", kas stingro "face control" prasību dēļ nereti tiek dēvēts par Rīgas smuko ļaužu klubiņu.

Mēļo, ka naktsklubā tiek ielaisti tikai paši daiļākie un visstilīgāk ģērbtie rīdzinieki. Tāpat priekšroka tiek dota turīgajiem ļaudīm, kuri Andrejsalā ieradušies ar jahtu vai kuteri. Tiesa, ziemā tādu, visticamāk, nav.

Lai gan naktsklubā šobrīd, gatavojoties desmitajai jubilejas sezonai, norisinās vērienīgi rekonstrukcijas darbi, trešdaļa izklaides iestādes platības tomēr ir atvērta apmeklētājiem, un šaurība smukajiem rīdziniekiem netraucē.

Februāra nogalēs "First Dacha" notikuši vairāki rauti, kuros naktskluba apmeklētājus priecējuši deju mūzikas aprindās iecienīti dīdžeji, go-go meitenes, šovmeņi un akrobāti.

Neiztrūkstoša naktskluba tradīcija ir fotografēšanās, un daiļie ballīšu zvēri vienmēr prot pārsteigt – meitenes kameras priekšā labprāt viena otru aplaimo ar skūpstiem, citas objektīvā izspīlē dupšus, bet vēl kāds, pamanījis fotogrāfu, izkarina mēli.

Piedāvājam nelielu apkopojumu ar februāra ballīšu krāšņākajiem foto mirkļiem. Savukārt tie, kuri, viņuprāt, ir gana daiļi un stilīgi, lai izturētu kontroles prasības un iekļūtu klubā, sīkāku informāciju par gaidāmajiem pasākumiem var uzzināt naktskluba "Facebook" labā un mājaslapā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!