Foto: DELFI

Aizvadītās nedēļas nogalē Jūrmalā norisinājās Krievijas humora programmas Comedy Club svinības, un šo pasākumu apmeklēja arī basketbola leģenda Deniss Rodmens (attēlā).

Jūrmalā notiekošās Augstā humora nedēļas laikā Comedy Club joku plēsēji ar saviem priekšnesumiem priecēja Dzintaru koncertzāles apmeklētājus, bet pēc ikvakara filmēšanās svinības turpinājās pludmales kompleksā Havana Lounge Club.

Vienā no vakariem tur notika burziņš VIPster party, kura ietvaros aiz dīdžeja pults bija jāstājas Rodmenam, kurš gan pirms tam lielajā karstumā bija centies veldzēties, no pudeles kakliņa malkojot aukstu šņabi, kas drusku mainīja pasākuma organizatoru plānus - par mūziku ballītes laikā rūpējās pašmāju dīdžejs Gustavito, bet bijušais basketbolists blandījās pa zāli un vienkārši priecēja visus ar savu klātbūtni.

Jau vēstīts, ka pērn Comedy Club Jūrmalā svinēja savu desmito gadadienu un par lielāko notikumu kļuva ballīte, kurā aiz dīdžeja pults stājās populārā amerikāņu ballīšu karaliene un Hilton viesnīcu tīkla mantiniece Parisa Hiltone.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!