Foto: DELFI

Sestdien, 14. jūlijā, ar jautru ballīti ceturto dzimšanas dienu atzīmēja viena no populārākajām Vecrīgas izklaides vietām – klubs Mad House, kuru sveikt nozīmīgajā datumā plašā pulkā bija ieradušies arī sabiedrībā zināmi cilvēki.

Namatēva pienākumus bija uzņēmies kroga līdzīpašnieks Kaspars Krištopans, un ballīti, protams, apmeklēja arī viņa pievilcīga sieva - TV3 laika ziņu moderatore Maija Rozīte-Krištopane, kā arī māte - ekspolitiķa Viļa Krištopana laulātā draudzene Aija.

Starp ballītes viesiem bija arī dziedātāja Liene Šomase (attēlā pa kreisi), bijusī TV "seja" Jana Duļevska ar vīru Rodrigo Laviņu, hokejists Oskars Bārtulis, kurš šajā vakarā atzīmēja vārdadienu, jaunā uzņēmēja un dažādu skaistumkonkursu dalībniece Diāna Kubasova un daudzi citi sabiedrībā zināmi cilvēki.

Arī šogad, gluži kā iepriekšējās Mad House dzimšanas dienas svinībās, viesus izklaidēja pikanti tērptas dejotājas - tiesa, atšķirībā no pērnā gada svinībām, kad viesiem ļāva baudīt skatu uz kailām krūtīm, šoreiz dejotāju krūtis bija segtas ar krāsu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!