Foto: Vida Press

Londonā šonedēļ tika sadalītas Brit Awards mūzikas balvas, un pēc svinīgās ceremonijas pasaules šovbiznesa spīdekļi devās uz vairākām neoficiālajām ballītēm. Ne vienam vien vakars beidzies ar pamatīgu reibumu un otrais rīts, visticamāk, iesācies ar nelāgu dūšu un galvassāpēm.

Slavenību fotogrāfiem nakts pēc balvu pasniegšanas ceremonijas bijusi darbīga – britu mediji ziņo, ka Londonā sarīkoti vairāki burziņi īpaši izmeklētai publikai. Pats savu slaveno un bagāto ļaužu ballīti organizējis arī tīņu elks Džastins Bībers.

Kanādiešu dziedātāja burziņš noticis ekskluzīvajā naktsklubā Tape London, un britu laikraksti ziņo, ka to ar savu klātbūtni pagodinājusi vesela zvaigžņu plejāde. Izdevums The Mirror vēsta, ka viņam naksniņa izvērtusies visai jestra – Bībers bijis vieglā reibumā, kad devies prom no ballītes.

Šiki afterpārtiji norisinājušies arī Warner Music, Universal Music un Sony Music ierakstu kompāniju paspārnē, un tiem paparaci, kas dežūrējuši šo ballīšu norises vietās, gadījies brangs ķēriens.

Slavenību fotogrāfi pamatīgā reibumā piefiksējuši tādus šovbiznesa spīdekļus kā dziedātāju Charlie XCX (attēlā), kura turklāt pazibinājusi arī puspliku dupsi, britu mūziķi Eliju Goldingu, kura knapi turējusies kājās, modeli Ebiju Klansiju, kura pēc uzdzīves devusies mājup ar izsmērētu grimu un izspūrušiem matiem, un vēl daudzus citus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!