Foto: DELFI
Ceturtdienas, 23. augusta, vakarā ļoti īpašs pasākums norisinājās viesnīcas "Radisson Blu Latvija Conference & SPA Hotel" 26. stāvā – tur pēc pārmaiņām durvis vēra rīdzinieku un pilsētas viesu iemīļotais bārs "Skyline Bar", kas atdzimis jaunā kvalitātē.

Viesnīcas bāru, no kura uz Rīgu paveras elpu aizraujošs skats, gadiem ilgi bija iecienījuši ne tikai pilsētnieki, bet arī tūristi, tomēr pēdējo gadu laikā tā popularitāte vietējo acīs bija mazinājusies. Tas vadību iedvesmoja lielām pārmaiņām.

Pēdējo mēnešu laikā kopā ar starptautiski atpazīstamiem ēdienu un dzērienu ekspertiem strādāts pie īpašu, nekur citur Rīgā neatrodamu autorkokteiļu un eksotisku Āzijas virtuves garšu izstrādes. Tāpat arī bāram tagad ir jauns koncepts, kurā uzsvars tiks likts uz pilnīgi visām cilvēka maņām.

Paši pirmie novērtēt bāra jaunumus steidza daudzi sabiedrībā zināmi ļaudis – TV personības Lelde un Aivis Ceriņi, žurnāliste Una Ulme, producente un aktrise Leonarda Ķestere, modes mākslinieks Atis Artemjevs, modes eksperts Deniss Ševeļovs un vēl daudzi citi.

Sanākušie viesi tika priecēti ar dažādiem priekšnesumiem, kokteiļiem un pārsteigumiem no šefpavāra Oļega Soročina.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!