Foto: DELFI

Šī nedēļa tika aizvadīta modes zīmē – "Riga Fashion Week" ietvaros rīdziniekiem un galvaspilsētas viesiem bija iespēja baudīt vietējo un ārzemju dizaineru modes skates, kā arī apmeklēt izstādes, prezentācijas un seminārus. Savukārt modes nedēļas kulminācijā ierasti notiek līksmas ballītes, no kurām pirmā tika aizvadīta piektdienas, 29. marta, vakarā.

Rīgas modes nedēļas ballītes tradicionāli tiek rīkotas populārajā naktsklubā "Coyote Fly", kur vētrainas svinības ierasti iet roku rokā ar modi.

Vakara gaitā ļaudis ne tikai slīpēja deju grīdu un iestiprinājās ar atspirdzinošiem kokteiļiem, bet arī varēja noskatīties "Kultūra Volga" modes skati. Pie dīdžeja pults ballītē priecēja Markus Riva un Ma Lina.

Jau vēstīts, ka Rīgas modes nedēļa noslēgsies sestdien, 30. martā. Pēcpusdienā apmeklētāji tiek aicināti uz bērnu modes skati, kurā savas kolekcijas izrādīs zīmoli "Aristocrat Kids", "Zaza Couture" un "Rock and Mouse".

Savukārt vakarpusē notiks pašmāju dizaineres Baibas Ladigas, Itālijas zīmola "Morfosis"un lietuviešu zīmola "Agnė Kuzmickaitė" skates. Modes nedēļa noslēgsies ar "Katya Katya London" šovu, bet vēlāk modeles un stila gardēži pulcēsies grandiozajā noslēguma ballītē klubā "Coyote Fly".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!