Foto: Publicitātes foto
Krogu tīkls "Ezītis miglā" jau astoto reizi rīkoja savu festivālu "Ezīšfests". Divu dienu garumā Tallinas ielas kvartālā pasākuma piedāvājumu izbaudīja ļoti daudz cilvēku, īpaši jaunieši.

Aizvadītajā nedēļas nogalē, 29. un 30. augustā, radošajā Tallinas ielas kvartālā jau 8. gadu norisinājās vasaras noslēdzošais festivāls "Ezīšfests".

Šis "Ezīšfesta" gads bija ļoti īpašs un daudzu izaicinājumu pilns, pirmo reizi divu dienu garumā pulcējot vairāk nekā 60 mūziķus un māksliniekus, portālam "Delfi" teic rīkotāju komanda.

Par spīti mainīgajiem laika apstākļiem, festivāla apmeklētājus priecēja daudzas mūzikas grupu, dīdžeju, komiķu, improvizatoru un citu mākslinieku performances, kā arī pašiem bija iespēja iesaistīties dažās no tām.

Kā slepenais mākslinieks svētdienas vakarā viesus pārsteidza ciemiņi no Brazīlijas un Čīles "Nalata project", kas iekurināja publiku ar karstiem Latīņamerikas mūzikas un deju ritmiem.
Festivāla organizatori ar lielu prieku pateicas māksliniekiem, apmeklētājiem un visiem iesaistītajiem, kas pielika pūles, lai pasākums izdotos.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!