Foto: DELFI

Trešdien, 2. jūlijā, Bulduru prospektā 30, Jūrmalā, tika atklāts restorāns Rockin' Papas, kura atjaunošanā uzņēmējs Valdis Kalnozols investējis ap 50 000 eiro.

Jaunais restorāns atrodas viesnīcas Rockin' Papas 100 kvadrātmetrus plašās telpās un vienlaikus spēj uzņemt 70 cilvēkus: 40 - restorāna zālē, bet 30 - āra terasē.

Investējot Rockin' Papas, Kalnozols esot saskatījis perspektīvas, jo restorāns atrodas apmeklētājiem izdevīgā vietā, turklāt viesnīca, kurā tas atrodas, jau ir iecienīta tūristu vidū.

Jaunā restorāna virtuves galvenais ģenerālis jeb šefpavārs ir Aleksandrs Pasešņikovs, kurš ir arī 50% akciju īpašnieks. Tieši viņš nodrošinās restorāna virtuves darbību un korelēšanu starp eiropeiskās un ASV virtuves noslēpumiem.

Restorāna atklāšanas ballīti apmeklēja Kalnozola kundze Kristīne un trīs viņu meitas, kā arī vairākas sabiedrībā zināmas personas - Inta Fogele, Elita Drāke, Laura Raila, Jānis Dombrava, Viesturs Alksnītis un citi.

Bez restorāna atklāšanas svētkiem viesus gaidīja vēl viens patīkams pārsteigums – Valdim un Kristīnei Kalnozoliem gaidāms ģimenes pieaugums, līdz ar to Valdis sesto reizi kļūs par tēvu.

"Nevienam nav noslēpums, ka esmu būvnieks, tāpēc man patīk atjaunot ēkas un viena no prioritātēm ir rūpes par sakoptu vidi valstī. Tieši tāpēc atjaunoju grilbāru Lighthouse, kas pirms mūsu iesaistīšanās būtībā knapi vilka dzīvību.

Tikai ar Kalnozolu ģimenes iniciatīvu tas atdzima kā fēnikss no pelniem. Tieši tāda ir mana misija šeit, Rockin' Papas restorānā – mums vajadzēja atgriezt mājīgumu un iedvest dzīvību, kas pamazām sāka dzist. Arī tas ir paveikts! Tomēr to es nevarētu izdarīt bez ģimenes atbalsta," teica Kalnozols.

Viesnīca, kur atrodas jaunais restorāns, pieder SIA Mavex, kas dibināta 2006. gadā. 2012. gadā viesnīca apgrozīja 17 223 eiro un guva peļņu 445 677 eiro apmērā, liecina Firmas.lv informācija.

Viesnīca pieder Oskaram Dedelim (20%), Dmitrijam Dementjevam (20%) un Ilonai Dedelei-Dementjevai (40%).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!