Foto: Publicitātes foto
Aizvadītās nedēļas izskaņā ar vērienīgām dzīrēm tika atzīmēti Rīgas svētki. To ietvaros jestras un visai pikantas izklaides saviem apmeklētājiem bija sarūpējis arī galvaspilsētas naktsdzīves baudītāju iecienītais klubs "Just" – tur notika putu ballīte.

Piektdien naktsklubā tika dots starts putu ballīšu maratonam, kas noslēdzās vien agrā svētdienas rīta stundā. Divus vakarus pēc kārtas izklaidēties kārie rīdzinieki un pilsētas viesi tika aplaimoti ar putu šaltīm.

Piektdienas vakarā ballīšu zvēri deju kurpes slīpēja un miesu izkustināja dīdžeju Nufreak, Roons un Funky DJ Elegant miksētās mūzikas pavadījumā. Āra terasē stūrītis bija atvēlēts tiem, kas savas žilbinošās dejotprasmes vēlējās atrādīt baltos putu mākoņos.

Sestdien par muzikālo noformējumu rūpējās Armand Keraynn, CMZ un Sergucci, bet naktskluba pārstāvji apmeklētājiem solīja, ka putu mašīnai veikti uzlabojumi un ballīte būs vēl jaudīgāka.

Nedēļas izskaņā naktsklubā iegriezās prāvs ļaužu pulciņš – vairāki meiteņu bariņi, kas atzīmēja vecmeitu ballīti, labas deju mūzikas cienītāji un vienkārši tādi, kas pēc garās darba nedēļas vēlējās iemalkot kādu kokteilīti. Atraktīvākie dančus laida putu mākoņos un tapa iemūžināti foto.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!