Foto: Mango

Ceturtdienas vakarā modes un izklaides centra Rīga Plaza fantāzijas parkā Fantasy Park jaunā grupa Musiqq (attēlā), kas gada sākumā plūca uzvaras laurus SEB Muzikālajā bankā, prezentēja savu debijas albumu Šī ir tikai mūzika.

Grupas Musiqq puiši Marats Ogļezņevs un Emīls Balceris, kurš savulaik pat nodēvēts par otru Intaru Busuli, jo abiem dziedātājiem ir līdzīgs balss tembrs, radu un tuvāko draugu lokā dziedāja un saņēma dāvanas sava pirmā albuma atklāšanas svētkos.

Maratu uz ballīti pavadīja viņa mīļotā meitene Ieva Sveile, ar kuru puisis ir kopā jau 13 gadus, bet Emīlu, kas vēl bauda brīva puiša statusu, bija atbraukuši atbalstīt vecāki un jaunākais brālis no Liepājas. 

Albuma prezentācijas koncertā dejoja ne tikai dziedātājas Kristīna Zaharova un Liene Šomase, bet arī pats Mikrofona ierakstu šefs Guntars Račs. Pasākuma laikā atklājās, ka par grupu Musiqq kaislīgi fano arī basketbolista Sanda Valtera bijusī sieva Katrīna Valtere.

Kad Emīls un Marats bija nodziedājuši, saņēmuši dāvanas no saviem atbalstītājiem un izspēlējuši pa vienai boulinga partijai, sarunā ar izklaides portālu Mango abi atzina, ka jaunais albums šogad grupai Musiqq ir jau otrā uzvara, jo pirmā bijusi 1. vieta SEB Muzikālaja bankā. "Tā pirmā vieta nedaudz paātrināja ceļu uz to otro uzvaru," priecājās Marats.

Abi puiši stāsta, ka viņiem šobrīd kreņķi par krīzi iet secen. "Mēs pagaidām it nemaz nevaram sūdzēties," atzīst Emīls, bet Marats piebilst, ka grupa Musiqq šobrīd ir uz izķeršanu, turklāt kopā ar "Latviešu radio ballīti" puiši dodas koncertturnejā pa visu Latviju. Emīls smejas, ka pat mazais kabatas blociņš pilns ar ierakstiem par koncertu grafikiem.

Marats, kurš ir grupas Musiqq dziesmu autors, piebilst, ka lai gan tikko pie klausītājiem nonācis grupas debijas albums, viņa dziesmu arhīvā jau ir tik daudz dziesmu, ka pietiktu arī nākamajam albumam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!